Onlinestaaldraad maakt deel uit van Simon Staaldraadverwerking en is een dochteronderneming van A.F.T. rvs B.V. Wij houden ons al meer dan 25 jaar bezig met staalkabelverwerking zowel voor de industrie als voor de watersport. In de laatste 15 jaar is de toepassing voor architectuur populair geworden. Diverse architectuur projecten zijn door ons  verzorgd.

Voor staalkabel design toepassingen maken wij gebruik van Blue Wave eindverbindingen. Het zogenaamde wire design system van Blue Wave uit Denemarken. Voor de industrie toepassing maken we ook gebruik van andere fabrikaten. Het aanwalsen van terminals wordt hydraulisch gedaan door een terminalwals met aangedreven matrijzen, zodat seriewerk snel gemaakt kan worden. Tevens maken wij eindverbindingen aan de staalkabel zoals lussen en kabelogen met een puntkous.

Voor specifieke toepassingen kunnen wij in de meeste gevallen voor een oplossing zorgen. Door meedenken met de klant komen we veelal tot een eenvoudige maar doeltreffende eindverbinding voor uw staaldraad.
Foto
Naamloos document

Links

Projecten

Contact

Voetgangersbruggen
Trapleuningen
Bordessen
Tuidraden
Verstagingen
Terrasbeveiliging
Design werken
it Bûtlân 7
8621 DV Heeg, Friesland

 

Tel. 0515 - 424024
Email. info@onlinestaaldraad.nl
KVK nr. 50558374 Leeuwarden